Punto Banco Strategie

Een punto banco strategie kan toegepast worden tijdens het spelen van dit kaartspel om de kansen op winst verder te vergroten. Het is echter niet zo dat je door het gebruikmaken van een systeem rijk zult worden. Er zijn wel verschillende strategieën die de kansen op winst verhogen bij het gokken op online punto banco. Dit zijn onder meer algemene systemen die bijvoorbeeld ook bij internet roulette spelen kunnen worden toegepast en op andere gokspellen kunnen worden losgelaten. Je hebt zelf geen invloed op het verloop van het spel, want daar zijn geldende regels voor. Het is dus niet zoals bij blackjack dat je kaarten kunt tellen om daarmee invloed uit te oefenen.Punto banco strategie uitvoeren

Als je met een punto banco strategie wilt gaan spelen, dan kun je deze eerst uitproberen door gratis te gokken. Je ziet dan meteen de voordelen en nadelen en kunt bepalen of je de strategie ook gaat toepassen als je voor echt geld gaat spelen. Probeer de volgende punto banco strategie maar eens uit. Het principe van dit systeem is heel simpel en heeft betrekking op het verhogen en verlagen van de inzet.

1 – 3 – 2 – 6 systeem

Stel je hebt 1 euro ingezet en je wint. Speel de volgende ronde dan niet alleen met de eerste inzet en met de winst van 1 euro, maar plaats nog een 1 euro fiche daarbij. De totale inzet wordt dan 3 euro. Bij winst heb je dan 6 euro tot je beschikking. Je plaatst dan weer een inzet van 2 euro en houdt 4 euro achter. Mocht je deze ronde ook weer winnen, dan heb je veel geluk. Je wint dan namelijk weer 2 euro. Deze inzet met winst laat je staan en je plaatst er nog 2 euro bij. In totaal heb je dan 12 euro tot je beschikking, waarvan 10 euro winst doordat je met 1 euro bent begonnen en in de tweede ronde nog 1 euro van je eigen geld hebt ingezet.

Deze punto banco strategie staat bekend als het 1 – 3 – 2 – 6 systeem. Je speelt de eerste ronde met één eenheid, de tweede ronde met drie eenheden, de derde ronde met twee eenheden en de vierde ronde met zes eenheden.

Als je deze strategie volgt, dan begin je na de vierde ronde weer opnieuw. De kans is natuurlijk aanwezig dat je niet vier keer op een rij wint, maar het verlies zal met deze punto banco strategie ook beperkt blijven.

Martingale systeem bij punto banco

Er is nog een systeem dat je als punto banco strategie kunt toepassen. Dat is namelijk het bekende Martingale systeem. Hierbij ga je uit van een verliessituatie. Als je verliest, dan verdubbel je de volgende spelronde de inzet. Mocht je nog een keer verliezen dan verdubbel je bij de volgende ronde van punto banco ook weer de inzet. Zo ga je steeds door met het verdubbelen van de inzet tot je geld wint. Er is aan deze punto banco strategie wel een risico verbonden.

Als je heel veel pech hebt, dan verlies je keer op keer en kun je op een gegeven moment niet meer inzetten omdat de tafellimiet is bereikt. Bovendien zal de winst nooit heel groot worden als je regelmatig verliest. Je kunt namelijk niet met een heel groot bedrag beginnen omdat je dan nog sneller tegen de limiet aanloopt. De uiteindelijke winst na een aantal verliesronden is altijd ter hoogte van de eerste inzet.

Er zijn nog meer strategieën die je ook bij punto banco toe zou kunnen passen, zoals het Paroli systeem, Parlay systeem en Labouchere strategie. Het gebruikmaken van een punto banco strategie is in elk geval leuk om eens uit te proberen.

Als je veilig en betrouwbaar Punto Banco Online wilt spelen kun je het beste al de informatie lezen op onze website waarin wij diverse onderwerpen behandelen die jou zullen helpen. Informatie over Punto Banco Online vind je bij ons